Over ResultaatGericht


Wat is ResultaatGericht

De naam zegt het eigenlijk al! Wij zijn praktisch en efficiënt, vooral ResultaatGericht bezig zijn. Samenwerken om tot mooie resultaten te komen. Korte lijnen, gemakkelijk even overleggen zodat iedereen weer snel door kan waarmee je het liefste bezig ben. Want het gaat tenslotte om ondernemen! Persoonlijke aandacht is belangrijk en niet te vergeten wij helpen u graag!

Waarom ResultaatGericht

Ben je gestart als ondernemer, maar heb je geen idee hoe je het aan moet pakken met je administratie, dan zit jij bij ResultaatGericht aan het juiste adres. Wij helpen jou op weg en zorgen dat de administratie overzichtelijk en keurig wordt bijhouden.

Heb je al jaren een onderneming en altijd zelf de administratie gedaan, maar heb je daar nu geen tijd meer voor omdat je het te druk hebt met het ondenemen? Schakel dan ResultaatGericht in, wij nemen graag het werk voor jou uit handen.

Tijdelijk administratieve kracht nodig? Neem contact op en samen lossen wij het op!

Ieder jaar er vreselijk tegen op zien om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen? Wacht niet te lang, bel ResultaatGericht en wij vullen de aangifte inkomstenbelasting voor u in en checken ook gelijk alle toeslagen!

Geen idee of je wel alle toeslagen krijgt, waar je recht op hebt? Neem contact met ons op en wij checken het voor jou!

Daarom ResultaatGericht!


ResultaatGericht helpt u graag verder met...

De administratie van een onderneming of particulier, het opstellen van jaarrapporten, fiscale aangiften, toeslagen en het opstarten van een onderneming. Klik op de button voor meer informatie.