Fiscale dienstverlening


Fiscale aangiften

Voor het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting zit u bij ons aan het juiste adres. De ondernemer én de particulier helpen wij graag verder. Wij komen bij u langs, nemen de gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting met u door en vullen de aangifte inkomstenbelasting voor u in. Voordat de aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst wordt ingediend nemen wij de aangifte eerst met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Toeslagen

Zorgtoeslag, huurtoeslag, Kindsgebonden budget en Kinderopvangtoeslag… Wij kunnen er allemaal mee te maken hebben. Maar de praktijk leert dat heel veel mensen vergeten deze toeslagen aan te vragen hoewel ze er wél recht op hebben.

Wij checken dit altijd voor u!!!! Er blijft dus geen geld liggen. ResultaatGericht helpt u verder!

Start van de onderneming

Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Niet elke beginnende ondernemer heeft volledige kennis van het opzetten van een administratie en alle zaken die daarbij een rol spelen. Wij kunnen u begeleiden met het opzetten en inrichten van de administratie zodat u gemakkelijk en overzichtelijk aan de slag kunt met uw onderneming.


Geïnteresseerd

Heeft u een vraag of wilt u geholpen worden door ResultaatGericht, neem gerust contact met mij op via het contactformulier op de contactpagina. Ik bel of e-mail u zo snel mogelijk.