Administratieve dienstverlening


ResultaatGericht staat voor u klaar, zowel voor de ondernemer als voor de particulier.

Ondernemer

Voor de ondernemer kunnen wij de administratie inboeken in ons boekhoudpakket. Vanuit het boekhoudpakket wordt de btw-aangifte opgesteld, die u per maand of per kwartaal moet indienen. Hierdoor draagt u altijd het juiste bedrag af aan de Belastingdienst of vraagt u het juiste bedrag terug van de Belastingdienst. Geen boetes of kosten, gewoon in 1x goed!

Wilt u een nog beter inzicht in uw financiële administratie dan kunnen wij per kwartaal voor u een tussentijds overzicht opstellen. U heeft hierdoor een goed en up-to-date overzicht van de behaalde resultaten per kwartaal.

Particulier

Ook u, als particulier willen wij graag helpen. Heeft u door alle rekeningen, bankafschriften en overige papieren niet meer het overzicht dat u graag zou willen hebben??

ResultaatGericht helpt u verder.

Samen met u ordenen wij de administratie zodat het voor u weer overzichtelijk wordt. Assistentie met het uitvoeren van de betalingen of uitleg over telebankieren behoren ook tot de mogelijkheden.

Opstellen jaarrapporten

Aan het einde van ieder boekjaar stellen wij voor u het jaarrapport op. Een duidelijk overzicht met toelichting, zodat u een goed inzicht krijgt in de cijfers. Uiteraard wordt dit jaarrapport met u besproken.


Geïnteresseerd

Heeft u een vraag of wilt u geholpen worden door ResultaatGericht, neem gerust contact met mij op via het contactformulier op de contactpagina. Ik bel of e-mail u zo snel mogelijk.